Glas kan gebruikt worden in veel verschillende toepassingen. Eén daarvan is balustrade glas.

Bij balustrades van glas denken veel mensen al snel aan balustrades van flatgebouwen. Dat is inderdaad een plek waar balustrade glas veel voorkomt, maar niet de enige! Dit glas is ook bij woonhuizen te gebruiken en zelfs binnenshuis is het toepasbaar. Denk bijvoorbeeld aan trappenhuizen en balkons. Balustrades van glas geven een ruimtelijk gevoel. Bovendien heeft het een moderne uitstraling, wat een goede combinatie is met zowel een modern als een klassiek interieur.

Vaak zien wij dat mensen huiverig zijn om balustrades van glas te gebruiken in hun pand omdat het niet veilig zou zijn. Hierin kunnen wij u gerust stellen. Balustrades van glas worden gemaakt van gelaagd en/of gehard veiligheidsglas, wat inhoud dat dit glas doorval-veilig en letselbeperkend is. Bovendien draagt een goede constructie waar het glas in wordt geplaatst bij aan de veiligheid.

Als u overweegt om balustradeglas toe te passen, laat u dan eerst goed informeren over alle mogelijkheden. Met vragen kunt u altijd vrijblijvend terecht bij de klantenservice van XL Glas&Verf. Onze adviseurs weten u alle voor- en nadelen in beeld te brengen. 

Bekijk hier onze projecten met balustradeglas: