Bent u een doe-het-zelver? Mooi! Maar heeft u ook alle producten bij de hand om de klus te klaren? En weet u precies hoe u uw klus het beste kunt aanpakken? Op deze pagina heeft XL Glas en Verf een aantal adviezen voor u op een rij gezet die u kunnen helpen.

Heeft u advies nodig over een product of project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier onderaan deze pagina in te vullen of ons te bellen op: 033 479 44 00.

Afkitten van glas

Afkitten van het glas met glaskit Voor het afkitten van glas gebruikt u bij voorkeur een elastisch blijvende glaskit. Er zijn diverse merken in de omloop maar wij adviseren u altijd een MS polymeerkit te gebruiken. In ons geval is dat Hybriseal 2PS van Den Braven. Deze kit is in meerdere [...]

Houtrot herstellen

Zorg voor een scherpe beitelset en een hamer. Vaak werkt een Fein Multimaster-zaag of een houtrotfrees ook goed. Begin met het wegsteken van alle verpulverde delen; Zuig het ontstane gat goed leeg. Houtrot zit altijd dieper dan je aanvankelijk denkt. Zorg er dus altijd voor dat er voldoende in [...]

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u een offerte opvragen? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.