Bij XL Glas werken we voornamelijk met isolatieglas. Wij leveren en plaatsen dit zowel voor particulieren als voor bouwbedrijven. Daarnaast leveren wij vrijwel alle soorten glas die er bestaan en zijn wij altijd in voor een nieuwe uitdagende klus. Bij onze projecten kunt u een aantal al door ons gerealiseerde projecten vinden. Mocht u interesse hebben, neem dan voor meer informatie contact met ons op.

Eén van de specialisaties die wij beheersen is het glas-in-lood. In veel woningen uit de jaren ’20 en ’30 van de vorige eeuw zien we het gebruik van glas-in-lood. Het is een kunstige glassoort die fragiel is. In menig historisch pand zijn er meerdere glazen gesneuveld. Eveneens in de retroarchitectuur staat glas-in-lood in de top tien van karakteristieke kenmerken. Het vervaardigen van mooi glas-in-lood is echter een vak apart, een kunst die slechts een enkeling goed beheerst. De vakmensen van Vakwerkhuis kunnen er voor zorgen dat uw authentieke glas-in-lood wordt gerestaureerd of bij nieuwbouw kunnen we glas-in-lood in oude stijl ontwerpen.

We staan erop dat het glas-in-lood technisch en esthetisch aan de hoogste normen voldoet. Het speciale glas moet niet alleen authenticiteit uitstralen, maar ook bijvoorbeeld voldoen aan de isolatienormen. Daarom is ons glas-in-lood waar gewenst verwerkt in Isolatieglas.

Wilt u meer weten of wilt u een offerte opvragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaand formulier.

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of wilt u een offerte opvragen? Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contactinfo

XL Glas en Verf
Parallelweg 54
3931 MT WOUDENBERG

Telefoon: 033 479 4400
E-mail: info@xlglas.nl

Heeft u advies of informatie nodig? Neem contact met ons op via 033 – 286 70 21